2020 Pozvánka do Lomnice na turnaj družstiev v dňoch  8. – 9. septembra 2020.

2020 Pozvánka do Lomnice na turnaj družstiev v dňoch 8. – 9. septembra 2020.

17. augusta 2020 / Informácie, Nezaradené, Novinky

Je už tradíciou, že golfové ihrisko Black Stork v Lomnici privíta najlepšie slovenské seniorské družstvá. V roku 2019 sa turnaja zúčastnilo 123 hráčov z 11 klubov. Do súťaže bolo zapojených 30 družstiev. V roku 2020 bude prvenstvo obhajovať mužské družstvo z Alpinky a  ženské družstvo z Tálov. V turnaji jednotlivcov obhajujú prvenstvo Michal Žeňuch, Anton Strnad, Eva Klačková a Peter Ošvát. Turnaj s propozíciami je už uverejnený na web stránke SKGA, takže je možne prihlásenie či už cez web-stránku SKGA alebo TeeTime. Podľa propozícii prihlasovanie štvorčlenných družstiev je na adrese senior@asgs.sk. Termin ukončenia zasielania prihlášok je 6.9.2020. Okrem vyhodnotenia a ocenenia jednotlivcov a dužstiev je do turnaja vložená aj súťaž “Veľký stableford krajov”. Titul obhajuje Prešovský kraj.

Turnaj družstiev je najatraktívnejší turnaj sezóny. Súťaženie klubov buduje tímovú atmosféru, ktorá absentuje pri štandartných turnajoch našej série. Srdečne Vás pozývame na vychutnanie si tejto atmosféry.

Ešte pred týmto turnajom sa stretneme v Báči kde sa v dňoch 25. a 26. augusta koná turnaj “Veľká cena GC Welten”, ktorý je zaradený už niekoľko rokov do série Senior Tour. Tento turnaj je výsledkom dlhoročnej spolupráce ASGS s golfovým klubom Welten – Báč. Srdečne Vás do Báču pozývame.

Peter Muška

Prezident ASGS.

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Stiahnuť dokument