2020 Pozvánka na turnaj SENIOR TOUR 2020 do Lomnice.

2020 Pozvánka na turnaj SENIOR TOUR 2020 do Lomnice.

30. mája 2020 / Informácie, Nezaradené, Novinky

Milí golfoví priatelia.

SENIOR TOUR 2020 sa nám začína rozbiehať na plné obrátky. Na Táľoch súťažilo 79 hráčov a do Sedinu sa ich chystá viac ako 70 a už je možnosť prihlásiť sa do Lomnice. Web stránka SKGA sa začína napĺňať. Všetko ale smeruje do Skalice, kde budú v dňoch 7. – 9. 7. 2020, Majstrovstva ASGS – XXI. Slovak Senior Open 2020 – golfový sviatok slovenských seniorov.

Tále nám poskytli nádherné počasie a podľa predpovede pre Sedin začíname s 22°C v stredu a pokračujeme s teplotami 27°C vo štvrtok. Je veľká pravdepodobnosť, že turnaj už bude aj s oceňovaním tých najlepších.

VR ASGS začína napĺňať hrací kalendár tak, ako to bolo naplánované. Turnaj v Lomnici však bude spojený aj so spoločenskou udalosťou a tou je Konferencia ASGS 2020.

V zmysle našich stanov, VR zvoláva Konferenciu každé dva roky. Posledná Konferencia ASGS bola v apríli 2018 a tak aby sme dodržali dvoj ročný cyklus VR ASGS zvoláva Konferenciu na 16. 6. 2020 (po prvom hracom dni). Konferencia sa bude konať v zasadačke Golfového klubu Black Stork – Lomnica o 17:00. Srdečne Vás všetkých pozývame. Na tejto konferencii, ktorá bude mať štandardný obsah, budeme sumarizovať čo sme za posledných 24 mesiacov dosiahli. Okrem informácii zo strany VR bude prínosom aj diskusia členov Asociácie. VR predloží okrem správy o činnosti aj pozmeňujúci článok Stanov o kooptácii. Jedným z bodov bude aj správa revíznej komisie.  Po skončení oficiálnej časti Konferencie bude nasledovať malá slávnostná večera, na ktorú Vás pozývame, spojená s voľnou diskusiou.

Milí priatelia v stredu uvidíme sa na krásnom golfovom ihrisku Sedin. Korona vírus a aj celý ten mechanizmus opatrení okolo pandémie nás naučili opäť si vážiť slobodný život, ktorý sme považovali už za samozrejmosť. Postupne sa tá voľnosť k nám vracia a my sa tešíme z prvých stretnutí z prvých golfových hier. Spomeňme si vždy na tento moment „slobody“ pri problémoch pri sporoch o pravidlách, pri zle zahratej loptičke a tiež aj pri dlhšom čakaní na odpal a hra bude krajšia a spoluhráči milší.

Želám Vám peknú hru.   

Peter Muška, Prezident ASGS, Lozorno 30.5.2020

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Stiahnuť dokument