2020 Priateľské stretnutie seniorov v Penati.

2020 Priateľské stretnutie seniorov v Penati.

29. apríla 2020 / Informácie, Nezaradené, Novinky

Vážení golfoví priatelia.

S potešením konštatujem, že golf síce už hráme, ale na turnaje to ešte nie je. Takto sme museli zrušiť turnaj v Sedine a to isté čaká aj turnaj v Penati (5. – 6. mája).

Budeme musieť ešte nejaký čas počkať na konanie turnajov pri rešpektovaní organizačných pravidiel, ale aj na otvorenie hotelov, aby účasť na našich turnajoch bola garantovaná všetkým seniorom.

Aj napriek tejto nepriaznivej situácii sme sa s vedením klubu Penati  dohodli na možnosti zahrať si na ihrisku Heritage za výhodných podmienok, cena fee 55 eur na osobu,  6. mája od 10,00 hod. Tí ktorí máte záujem, prihláste sa do soboty 2. mája do 20,00 hod na adrese senior@asgs.sk. Uvedte svoje meno, priezvisko, registračné číslo a nový handicap. Ak chcete hrať so svojimi priateľmi seniormi, uvedte aj ich údaje. Zoznam flajtov bude zverejnený 4. mája na stránke ASGS.

Chcel by som poďakovať vedeniu ihriska Penati za ústretovosť pri realizácii tejto myšlienky. Stretnutie seniorských golfistov má vždy svoje čaro a tak dúfam, že túto možnosť každý z nás uvíta.

Teším sa na stretnutie.

Peter Muška, prezident ASGS