2021 Majstrovstvá SR klubových družstiev 2021

2021 Majstrovstvá SR klubových družstiev 2021

10. augusta 2021 / Informácie, Nezaradené, Novinky

Sedin:  7.9.2021-8.9.2021.

Vážení priatelia.

Majstrovstvá seniorov SR klubových družstiev sa teší obľúbenosti slovenských golfistov. V našej Senior Tour patrí tento turnaj medzi turnaje s najväčšou účasťou. V minulom ročníku nastúpilo 36 štvorčlenných družstiev s celkovým počtom 140 hráčov.  Titul majstra Slovenska  v mužskej kategórii bude obhajovať Žilinsko-rajecký golfový klub. V ženskej kategórii už dva krát za sebou patrilo prvenstvo Golfovému klubu Tále. Vloženou súťažou v rámci turnaja je aj veľký stableford krajov, kde sa hodnotí súčet stablefordov štyroch najlepších hráčov z príslušného kraja za každý deň. Nad tým všetkým sa hodnotí aj najlepší senior a najlepšia seniorka. Víťazstvo budú obhajovať Peter Straňák a Eva Klačková.

            Vážení priatelia. Na stránke SKGA alebo cez TeeTime je už možné prihlásiť sa na tento turnaj. Srdečne Vás pozývame. Na základe propozícii (v prílohe) je možné prihlásiť dve mužské družstvá a jedno ženské družstvo. Mená členov súťažiacich družstiev za príslušný klub a meno kapitána prosím zahlásiť na adrese sekretariatasgs@gmail.com.

            Skôr než sa naša Senior Tour presunie do Sedinu pozývame Vás  na tradičný turnaj Veľká cena GC WELTEN, ktorý sa bude konať v dňoch 24. a 25. 8. 2021. Tento tradičný turnaj pod riadením Golfového klubu Welten je výsledkom niekoľkoročnej dobrej spolupráce ASGS a GC Welten. Tradične býva dobre obsadený a v predchádzajúcom ročníku 2020 bojovalo o víťazstvo 94 hráčov. Tento turnaj sa tiež započítava do nominačných tabuliek a do  hodnotenia celoročnej súťaže SENIOR TOUR 2021. Vlaňajší víťazi boli  Roland Hnilica a Eva Klačková. Srdečne Vás pozývame do Báču. Prihlásenie je už možné na stránke SKGA a tiež aj cez TeeTime.

Želám Vám pekné leto a pekné dovolenky a tým čo sa rozhodli pre našu SENIOR TOUR teším sa na stretnutie v Báči a v Sedine.

Peter Muška, Prezident ASGS, Lozorno 10.8.2021

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Stiahnuť dokument