2021 NITRA

2021 NITRA

4. mája 2021 / Informácie, Nezaradené, Novinky

Vážení priatelia.

         Stretnutie v Nitre malo konečne atmosféru, ktorá sa približovala atmosfére našich turnajov. Za krásneho slnečného, ale čerstvého počasia a chvíľkam aj s vetrom sa zišlo 84 hráčov z celého Slovenska na prvý dvojdňový turnaj. Poniektorí hrali tento rok po prvý krát a niektorí považovali tento turnaj skôr za tréningové kolo. Aj keď sa nehralo tak ako sme zvyknutí hrať na rany, spôsob hry „individuálne testovanie výkonnosti“ preukázal pripravenosť. Dúfam, že hra v Nitre bude prechodom do plnej súťaže na rany. Z dôvodov rešpektovania protipandemických opatrení sa výsledky spoločne nehodnotili. Kto chce vedieť ako hral sa môže pozrieť na svoj výsledok na stránke SKGA „história HCP“.  

         V tomto turnaji sme pokračovali v našom ekologickom programe. Som veľmi rád že tento program je pozitívne hodnotený. Nový druh termo-fľašiek o obsahu 0,6 l je k dispozícii v dvoch farbách s logom ASGS. Členovia so zaplateným členským na rok 2021 majú nárok na jednu termofľašku bezplatne. Ten kto nie je členom ASGS si môže túto fľašku zakúpiť za 20€. V prvom kole boli fľašky čierne, ale v Lomnici budú už aj biele. Ten kto fľašku nepoužil a rozhodne sa vymeniť ju za bielu môže tak spraviť v Lomnici.

         Sledujúc predpoveď počasia v Lomnici na dni 11. a 12. mája, konštatujeme krásne slnečné počasie. Turnaj bude o týždeň, ale už dnes je nahlásených na novej web stránke SKGA 64 účastníkov. Pre informáciu nová web stránka SKGA je rozhodne zaujímavejšia než predchádzajúca. Aj keď tam je uvedených viac informácii pôsobí prehľadnejším dojmom. Turnaj môžeme považovať za skúšku hotelových zariadení. Samozrejme pre tých opatrnejších je niekoľko malých penziónov v okolí. Jedným z nich, ktorý ponúka takéto ubytovanie v blízkosti je penzión Tona Strnada (+421 903 718 370).

S pozdravom

Peter Muška, Prezident ASGS, Lozorno 30.5.2021

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Stiahnuť dokument