2021 NOVOROČNÉ PRIANIE

2021 NOVOROČNÉ PRIANIE

4. januára 2021 / Informácie, Novinky

Milí priatelia

Máme za sebou neuveriteľný rok. To čo sme si mysleli, že nás sa týkať nebude, že situácia v Španielsku, alebo v Taliansku nie je náš prípad a že sa to nejako vyrieši bola iba ilúzia.  Zistili sme nakoniec, že hlavný príspevok k riešeniu je iba na nás, jednotlivcoch, na našej schopnosti uvedomiť si zodpovednosť voči budúcnosti.

            Ale my seniori sme optimisti a tak kalendár turnajov SENIOR TOUR 2021 je hotový a je zavesený na našej web-stránke. Máme naplánovaných 10 dvojdňových turnajov. Zaujímavý z nich bude turnaj dvojíc, ktorý plánujeme realizovať v Malej Ide. Turnaj „XXII. Seniorské majstrovstvá ASGS“ bude v Lomnici, majstrovstvá družstiev v Sedine a majstrovstvá ASGS v jamkovej hre sa uskutočnia v Hrubej Borši. Počas tohto turnaja sa na druhý deň bude konať paralelne turnaj o „Pohár prezidenta ASGS“.  V Hrubej Borši sa spoločnou večerou na záver turnaja ukončí naša SENIOR TOUR 2021, a vyhlásia sa výsledky dlhodobej súťaže. Zosumarizované, mali by sme mať odohraných 432 jamiek, ktoré rozhodnú o tom, kto bude majster.

            Želajme si, aby sa nám podarilo tak ako v roku 2020, kedy sme odohrali okrem jedného, všetky turnaje, aby sme aj na konci sezóny 2021 v Hrubej Borši konštatovali úspešnosť nadchádzajúcej sezóny.

            Do nového roku 2021 Vám želám veľa zdravia, šťastia a lásky. Chráňme si zdravie, nepodceňujme maličkosti, lebo tak ako golfový úder pozostáva z množstva detailných drobností aj naše zdravie, zdravie seniorov je výsledkom tiež množstva fungujúcich detailov. Šťastie je tiež veľmi dôležité, lebo „hole in one“ je o šťastí, a ako som nedávno počul, že na Titaniku bolo veľa zdravých ľudí, ale jednoducho nemali šťastie. No a láska, ktorá ma rôzne formy v tom našom živote nesmie chýbať.

            Teším sa na prvý turnaj v Sedine, kde by sme mali odovzdávaním putovných pohárov oficiálne ukončiť SENIOR TOUR 2020. 

Peter Muška, Prezident ASGS, Lozorno 2.1.2021