2021 Pozvánka do Hrubej Borše

2021 Pozvánka do Hrubej Borše

28. septembra 2021 / Informácie, Nezaradené, Novinky

Pozvánka do Hrubej Borše.

            Turnaje našej SENIOR TOUR 2021, započítavajúce sa do celoročných rebríčkov sa uzavrú hrou Majstrovstvá ASGS v na jamky. Hrubá Borša v dňoch 5. a 6. októbra 2021 bude miestom, kde ukončíme našu tohtoročnú SENIOR TOUR. Plánovali sme hrať dvadsaťpäť kôl na trinástich ihriskách. Hoci proti-epidemické opatrenia nám to na začiatku sezóny trochu skomplikovali, záver sme už hrali tak, ako sme zvyknutí.

            Majstrovstvá ASGS v jamkovej hre sa budú hrať v dvoch dňoch, utorok a streda (5. a 6. októbra). Na tento turnaj sa neprihlasuje. Účasť na týchto majstrovstvách a nasadzovanie je výsledkom celoročných výsledkov a hráči sú oslovovaní individuálne. V prvý deň sa odohrajú dve základné kolá tak, aby na druhý deň, v stredu,  zostali iba finálové a semifinálové dvojice. Propozície k tomuto turnaju sú uvedené na stránke SKGA. 

            Na druhý deň v stredu sa bude hrať paralelne s finálovými hrami jamkovky, turnaj o Pohár prezidenta ASGS. Turnaja sa môžu zúčastniť všetci členovia a taktiež aj nečlenovia ASGS, ktorí sa prihlásia cez stránku SKGA alebo TeeTime na tento jednodňový turnaj (hrací deň 6.10.2021). Propozície sú v prílohe prihlásenia na stránke SKGA. Štartovať sa bude tak, aby sme nebránili ukončeniu jamkovej hry. Hráči, ktorí v utorok skončili v hre na jamky sa tiež môžu zúčastniť tohto turnaja.

            Cieľom spojených turnajov je stretnutie členov a priateľov ASGS, po ich skončení v podvečerných hodinách v reštaurácii Hrubej Borši na slávnostnej večeri. Výkonná Rada ASGS Vás týmto pozýva na slávnostnú večeru, ktorá sa bude konať po skončení turnaja v priestoroch v Hrubej Borši. Predpokladaný čas večere je 17:00. VR ASGS ocení ak hráči, ktorý majú unifomu ASGS si ju na tento slávnostný večer oblečú (členovia VR ASGS a reprezentanti). Ostatných účastníkov by sme poprosili aby uprednostnili oblečenia v červenej farbe (sako, sveter alebo vesta).      

            Počas tejto večere budeme hodnotiť a oceňovať tých najlepších.  Začneme turnajom o Pohár prezidenta ASGS, kde zavádzame po prvý krát „putovný pohár“. Taktiež budú udeľované ceny najlepším netto a brutto hráčom a víťazom doplnkových súťaží. Následne budeme oceňovať najlepších hráčov Majstrovstiev ASGS v hre na jamky vo všetkých štyroch kategóriách. Celoročná súťaž SENIOR TOUR 2021 sa skončí hrou na jamky. Získané body budú započítané do dlhodobej  súťaže a tak budeme môcť oceniť víťazov putovnými pohármi vo všetkých štyroch kategóriách.

Záver bude patriť vyhláseniu mena senior a seniorka roku 2021.

S pozdravom

Dr. Peter Muška, PhD.

Prezident ASGS