2021 Pozvánka do Penati          13. – 14. apríla 2021

2021 Pozvánka do Penati 13. – 14. apríla 2021

30. marca 2021 / Informácie, Nezaradené, Novinky

Vážení priatelia, „individuálna“ golfová sezóna je v plnom prúde. Aj keď v našom golfe platí, a hlásame to po celý život, že nehráš proti partnerovi, ale proti ihrisku. V súčasnosti pribudol nový partner, nechcený účastník, ktorý ovplyvňuje našu SENIOR TOUR, známi, pod menom Covid-19. Študujeme si jeho lokálne pôsobenie, ktorým označuje tu áno, ale tu už nie, vy áno, ale vy z ďaleka už nie. Ty sa lieč, a ty si v karanténe. Vynútil si nadradenosť a rešpekt ako odbornej verejnosti, tak aj náš. Naša SENIOR TOUR s ním zvádza tvrdý boj. Tvárime sa, že nás sa to netýka a pripravujeme sa na všetko čo sme si naplánovali a čakáme len na ten moment, keď bude niekde oddychovať a my by sme sa stretli na plnohodnotnom turnaji.

Preto sa nedivte, že prichádzame s pozvaním do Penati. Pripravené krásne ihrisko na Záhorí by nás malo hostiť 13. a 14. apríla. Predpokladáme, že Covid-19 bude po Veľkej Noci odpočívať a nechá areál k dispozícii nášmu turnaju. Možno už chodenie medzi okresmi podľa odborníkov bude voľné a tak by sme si mohli zahrať na nesúťažný výsledok.

Propozície k prihláseniu budú zavesené na stránke SKGA, a informácia na našich štandardných médiách.

Všetkých Vás do Penati srdečne pozývame.

Želáme Vám krásne, slnečné Veľkonočné sviatky, strávené uprostred prírody,  a tým ktorí budú mať možnosť si zahrať, želáme peknú hru.

Peter Muška, Prezident ASGS, Lozorno 27.3.2021