2021 Skalica -Penati

2021 Skalica -Penati

13. júna 2021 / Informácie, Nezaradené, Novinky

Vážení priatelia.

         Dva nasledovné turnaje našej Senior Tour  2021 sa budú odohrávať na Záhorí. Najprv v Skalici a potom v Penati.                          

         Turnaj v Skalici sa koná v dňoch 15. a 16. júna. Pozvánka a propozície sú na webstránke SKGA. Predpoveď hlási slnečné počasie a tak sa máme na čo tešiť. Na tomto turnaji po jeho skončení by sme radi odovzdali ceny a trofeje spolu aj víťazom z Táľov. Turnaje v Skalici a tiež aj v Penati budú opäť plniť náš ekologický program používaním našich termoflašiek a chladničiek s vodou na vybratých odpaliskách. Pri registrácii bude možnosť si prevziať už aj biele termoflašky.

         Keďže propozície turnaja v Penati sú už vyvesené na webstránke SKGA, pozývame Vás prihlásiť sa. Turnaj sa bude konať v dňoch 29. a 30. júna. Tento turnaj bol zaradený do kalendára dodatočne, ako náhrada za nerealizovaný turnaj na začiatku sezóny a tiež na vyplnenie medzery, ktorá vznikla zrušenim európskych turnajov. V Penati si budeme mať možnosť zahrať na oboch ihriskách, považovaných za jedny z našich najkrajších.

         Vážení priatelia, po turnajoch na Záhorí sa prenesieme opäť na východ do Lomnice. V dňoch 12. až 14. júla sa na ihrisku Black Stork budú konať XXII. Medzinárodné majstrovstvá ASGS. Srdečne Vás na ne pozývame. Prítomnosť najlepších seniorov a spoločná večera počas majstrovstiev bude dôstojným miestom, kde by sme chceli konečne už odovzdať putovné trofeje za rok 2020 a tiež plakety členom siene slávy.

         Vážený priatelia, kalendár turnajov sa napĺňa a tak ako sa zmierňujú opatrenia, tak aj naše turnaje naberajú väčší spoločenský rozmer. Naše ASGS motto – podpora súťaženiu a priateľstvu medzi seniorskými golfistami Slovenska sa vracia späť do života. No i napriek pozitívnym informáciam buďme stále opatrní a chráňme si to najcennejšie, čo pre golfistov znamená  “byť zdravý a hrať golf”.

Dr. Peter Muška, PhD., Prezident ASGS, Piešťany 10.6.2021