2021 Z Nitry do Lomnice

2021 Z Nitry do Lomnice

23. apríla 2021 / Informácie, Nezaradené, Novinky

Z Nitry do Lomnice – pozvánka do Lomnice.

Vážení golfoví priatelia, situácia sa pomaly normalizuje, aj keď k nášmu normálu je to ešte ďaleko. Ikeď súťažné turnaje ešte nie sú povolené, VR ASGS sa snaží napĺňať svoj kalendár pravidelnými priateľskými stretnutiami seniorov.

Ihrisko Red Oak v Nitre privíta seniorov nielen kvalitným ihriskom, ale aj celkom príjemným počasím s teplotami okolo 10°C. Hrať budeme na „nesúťažný výsledok“ to znamená na úpravu HCP. Otestujeme ihrisko, ale hlavne budeme testovať a pripravovať svojho súťažného ducha.  

Vážení priatelia, na stránke SKGA sú už vyvesené propozície do Lomnice. V dňoch 11. a 12.mája by sme sa mali v Lomnici stretnúť na ihrisku Black Stork, kde pevne verím, už budeme hrať normálny turnaj. Poloha Lomnice je skoro golfovým stredom Slovenska a je povestná veľkou účasťou. Situácia s obmedzovaní pohybu sa mení zo dňa na deň a tak je veľká šanca, že prvý turnaj série SENIOR TOPUR 2021 by sa uskutočnil v Lomnici.

Golfistom, ktorí budú hrať v Nitre, želám peknú hru a tím čo sa chystajú do Lomnice želám, aby sa tešili už turnajovej atmosfére.

Peter Muška, Prezident ASGS, 22.4.2021