2022 Pozvánka na turnaj o Pohár Prezidenta ASGS, 4. 10. 2022 – G.C. WELTEN – BÁČ

2022 Pozvánka na turnaj o Pohár Prezidenta ASGS, 4. 10. 2022 – G.C. WELTEN – BÁČ

27. septembra 2022 / Informácie, Nezaradené, Novinky

Vážení golfoví priatelia.

            V utorok 4. Októbra na ihrisku GC WELTEN  v Báči sa stretneme posledný krát v tejto sezóne, aby sme ukončili našu SENIOR TOUR´22.  Turnaj o Pohár Prezidenta ASGS, na ktorý sa dá prihlásiť na webstránke SKGA, bude paralelne prebiehať so semifinálovými a finálovými zápasmi Majstrovstiev ASGS v hre na jamky. Výsledné body z  Majstrovstiev ASGS v hre na jamky, budú posledné body, ktoré rozhodnú o záverečnom poradí hráčov. Takže budeme priamo svedkami ukončenia všetkých súťaží za rok 2022.

            Víťazom vlaňajšieho ročníka Turnaja o Pohár Prezidenta ASGS je  Zdenek Friedrich. Pri slávnostnej večeri sa dozvieme koho meno pribudne na tento putovný pohár za rok 2022. Poradie určuje počet získaných stablefordových netto bodov. Tento turnaj sa nezapočítava do celkového hodnotenia SENIOR TOUR´22. Hráči, ktorí nepostupujú do semifinálových a finálových hier v Majstrovstvách ASGS v hre na jamky sa tohto turnaja zúčastnia podľa vlastného rozhodnutia. 

            Po skončení Majstrovstiev ASGS v hre na jamky sa spočítajú body a definitívne sa uzavrie poradie SENIOR TOUR ´22. Počas slávnostnej večere budeme najprv odovzdávať ceny a putovné poháre víťazom Majstrovstiev ASGS v jamkovej hre. Po započítaní výsledkov z jamkovky k celkovým výsledkom dlhodobej súťaže pristúpime k záverečnému vyhodnoteniu SENIOR TOUR´22. Rád by som pripomenul, že vyzývateľmi a vlaňajšími víťazmi boli: Pňaček Ignác (Netto), Hadbábna Olga (Supersenior+master ladies), Pagáč Miloš (Supersenior+master muži), Klačková Eva (Senior ladies) a Straňák Peter (Senior muži). 

         Vážení priatelia sezónu 2022 môžeme považovať za úspešnú. Odohrali sme trinásť turnajov. Aj keď mená víťazov budú na putovných pohárov uvedené navždy a patrí im uznanie, nezabudnite, že sme tu aj my ostatní, ktorým tiež patrí uznanie, bez ktorých by táto SENIOR TOUR nebola a vlastne by ani neexistovali víťazi. VR ASGS ďakuje všetkým členom za vernosť a tešíme sa na budúcu sezónu. Držme sa hesla „ASGS podporuje súťaženie a priateľstvo v golfe medzi seniormi na Slovensku“.

Dr. Peter Muška,. PhD.

Prezident ASGS