2022 – Pozvánka na turnaje v Tatranskej Lomnici a v maďarskej Zale.

2022 – Pozvánka na turnaje v Tatranskej Lomnici a v maďarskej Zale.

1. septembra 2022 / Informácie, Nezaradené, Novinky

Pozvánka na turnaje v Tatranskej Lomnici a v maďarskej Zale.

Vážení golfoví priatelia,

v dňoch 6. a 7. septembra naša Senior Tour´22 pokračuje turnajom „Majstrovstvá ASGS  klubových družstiev“ v Tatzranskej Lomnici. S potešením konštatujeme vysokú účasť prihlásených. Ešte je stále možnosť zahlásiť družstvá na mailovú adresu sekretariatasgs@gmail.com  Hráči, ktorí sa zúčastňujú súťaže v družstvách sa musia tiež prihlásiť individuálne na stránke SKGA. V rámci turnaja je štandardná súťaž jednotlivcov a tiež je vložená súťaž „Veľký stableford krajov“. Vďaka naši členom a v tomto prípade aj sponzorom  Miškovi Žeňuchovi a Tonovi Strnadovi  budú oceňované výsledky najbližšie k jamke a najdlhší odpal.     

Chcel by som tiež pripomenúť že jeden z posledných súťažných turnajov sa koná v maďarskej Zale v dňoch 19. a 20. septembra. Prihlasovanie je už otvorené na SKGA. Následne podľa ponuky našich organizátorov (Roman Ňukovič tel: 00421 902 487 979. Mail: roman.nukovič@gmail.com ) je možné objednať si balíček služieb ubytovania v Zale spojený s platbou za turnaj.  Informácie o balíčkoch sú uvedené v prílohe pod textom. 

Našu Senior Tour´22 končíme Majstrovstvami ASGS v jamkovej hre v dňoch 3. a 4. októbra 2022.  Tento turnaj je v kombinácii s turnajom o pohár Prezidenta ASGS dňa 4. Októbra. Po skončení turnaja Prezidentský pohár, bude slávnostná večera, na ktorej sa budú odovzdávať Putovné poháre majstrom v jamkovke a celoročnú súťaž SENIOR TOUR´22. Turnaje sa konajú na ihrisku GC Welten – Báč.       

Peter Muška, Prezident ASGS

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Stiahnuť dokument