2022 Pozvánka na turnaje

2022 Pozvánka na turnaje

10. septembra 2022 / Informácie, Nezaradené, Novinky

Senior Tour´22  pomaly končí, a ostávajú nám ešte tri stretnutia. Posledný turnaj jednotlivcov, ktorý sa započítava do celoročných rebríčkov a má dopad aj na nomináciu reprezentantov do Nórska a Portugalska pre sezónu 2023 sa odohráva v dňoch 19. a 20. septembra v maďarskej Zale. Prihlasovanie je stále otvorené a tak Vás pozývame. V prílohe je uvedený spôsob prihlasovania a ponúkané balíčky.

            Majstrovstvá ASGS v jamkovej hre v dňoch 3. a 4. októbra v GC Welten – Báč svojimi bodmi definitívne rozhodnú, kto sa stane držiteľom putovných pohárov Senior tour´22, a kto bude majster Slovenska  pre rok 2022. Spolu do súťaže nastúpi 48 hráčov v štyroch kategóriách. Pre nasadenie na jednotlivé pozície sa  použijú rebríčky našej Senior Tour. Prvý deň, v pondelok, 3. októbra budú vyraďovacie kolá. Na druhý deň nastúpia semifinalisti a finalisti.

            Tí hráči, ktorí neuspejú môžu pokračovať na druhý deň v utorok 4. októbra v turnaji o Pohár prezidenta ASGS spolu s hráčmi, ktorí sa prihlásia a zúčastnia iba turnaja o Pohár prezidenta ASGS. Po skončení turnaja bude slávnostná večera spojená s odovzdávaním ocenení.

Srdečne Vás pozývame na ukončenie našej SENIOR TOUR 2022 na turnaj do maďarskej Zaly, ako aj na Majstrovstvá ASGS v jamkovej hre spojenej s turnajom o Pohár prezidenta ASGS. Srdečne Vás pri tej príležitosti pozývame aj na slávnostnú večeru, ktorá sa uskutoční v utorok 4. októbra po skončení turnaja o Pohár prezidenta ASGS.

Tešíme sa na posledné stretnutia Senior Tour´22, kandidátom na medailové umiestnenia držíme palce v úspešnej sezóne a všetkým želáme veľa dobrých rán.

Peter Muška, Prezident ASGS